Nojo

Helaas hebben we op 4 maart 2020 afscheid van onze Nojo moeten nemen.
Ze is 14 jaar oud geworden en we missen haar nog elke dag…

Via ”Sandra’s Staffords Site / Staffords op zoek naar een nieuw baasje” is Nojo 10 jaar geleden bij ons gekomen en het onderstaand berichtje is toentertijd geplaatst op haar site: www.herplaatsingstaffords.nl

September 2010
Hoi Sandra,
Even een ‘update’ i.v.m. Nojo.
Nadat Daisy begin mei overleden was, vernamen we aan onze reu Joey dat hij z’n maatje kwijt was. Toen dat na ongeveer 3 maanden nog weinig veranderd was, begon het ook bij ons weer te kriebelen. Was het wel verstandig om te gaan kijken naar weer een hond erbij? Joey wordt in december toch al 12 jaar.
Omdat hij al bijna 10 jaar ook via herplaatsingstaffords bij ons is en dit ons prima is bevallen, is de volgende logische stap: kijken op jouw site voor een geschikte kandidaat. En daar vonden we een mooi teefje: Nojo! Leeftijd 4 jaar en een prima karakter.
Na een eerste kennismaking (zonder Joey) op vrijdag, was er tussen ons en Nojo al een klik. Zondag hebben Robbert en Judith vanuit Groningen Nojo gebracht, zodat ze zelf konden zien in wat voor omgeving hun hond terecht zou komen en hoe de kennismaking met Joey zou gaan.
Dit ging zo goed ,dat Nojo vanaf die tijd onze tweede herplaatsings AmStaff is. Ze zijn ondertussen al weer 5 weken onafscheidelijk en vormen echt een koppeltje.
Nojo heeft uiteraard op onze website ( www.redduke.org ) een aparte verwijzing gekregen.

 

De bijgevoegde foto’s spreken voor zich
Bedankt voor je bemiddeling en groeten van de hele crew.
Geert & Ria
Joey & Nojo

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha *